info@green-electrics.nl |+31-06-151-65616

wp_20150721_002Voor zowel bedrijven als particulieren is het nu de tijd om over te stappen op energiezuinige LED-verlichting. Door te kiezen voor de juiste kwaliteit en type producten kan W.E.M. Green electrics elke verlichtingsinstallatie voor zien van duurzame LED-techniek. In vele gevallen vervangen wij de complete armaturen, maar ook het ombouwen van uw huidige armaturen naar LED-techniek behoort tot de mogelijkheden.

Wij komen graag bij u langs om de huidige verlichting in uw pand te bekijken zodat we tot een goed plan kunnen komen voor het aanpassen of vervangen van uw verlichting.
Met LED-verlichting kunnen wij dezelfde lichtopbrengst en sfeer creeƫren als met uw huidige verlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

W.E.M. Green electrics is uw partner in LED-verlichting voor kantoren, woningen, fabrieken en terreinverlichting. Bespaar direct fors op uw energierekening met duurzame LED-verlichting.

Wilt u meer weten over LED-verlichting, of bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw pand of woning zijn? Neem dan contact met ons op!